Stichting De Betere Dienstverlener is een werkgever met een bijzondere missie. Onze drijfveer: zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden in hun werk als hulp bij het huishouden.

Uitgangspunt in ons werk is dat ieder mens uniek is. Dit betekent dat De Betere Dienstverlener iedere medewerker traint en begeleidt op een manier die bij haar/hem past.

Samen met gemeente Oss en met thuiszorgorganisaties in de regio zetten wij ons ervoor in dat deze groep medewerkers steeds meer cliënten gaat helpen bij hun huishouden. Alle medewerkers hebben daarvoor een praktijktraining gevolgd en worden begeleid door een enthousiaste jobcoach.

Stichting De Betere Dienstverlener heeft géén winstoogmerk.
De opbrengsten gebruiken we om meer mensen die net wat extra’s nodig hebben te trainen en te coachen bij hun werk.
Hoe meer mensen meedoen, hoe beter!

Stichting De Betere Dienstverlener is een initiatief van Alfa Schoonmaakservice en Sterker Werkt.

Over onze medewerkers

Alle medewerkers van Stichting De Betere Dienstverlener hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit betekent dat een baan voor hen een grote stap is. Maar na de speciale praktijktraining en met begeleiding van hun coach lukt het nu wel om te werken. En daar zijn zij én wij trots op. Met plezier zetten onze professionals zich in om cliënten zoals u bij het huishouden te helpen.

Over onze manier van werken

Tijdens het kennismakingsgesprek bij u thuis bespreken we waar u hulp bij nodig heeft en wat uw wensen zijn. Ook stemmen we de planning met u af.

Waar kunt u op rekenen?

• Uw huishoudelijke werkzaamheden gebeuren goed.
• Uw hulp werkt netjes en gaat zorgvuldig met uw spullen om. Wel kan het werktempo wat lager liggen.
• Uw hulp wordt begeleid door een persoonlijke coach.
• De Betere Dienstverlener staat altijd open voor uw vragen en uw wensen.

Iedere cliënt naar tevredenheid helpen, dat is waar wij ons samen met onze medewerkers voor inzetten.

Doet u ook mee?

Gemeente Oss gaat voor u regelen dat u geholpen wordt bij uw huishouden. U kunt daarvoor iets extra’s terug doen door te kiezen voor een medewerker van De Betere Dienstverlener.
Zo helpen we elkaar en bouwen we sámen aan een wereld waarin iedereen meedoet!